VCU Store

VCU Store is een begrip in de gehele maritieme sector. Vanuit VCU Store wordt dagelijks een breed spectrum aan maritieme en professionele producten geleverd uit een zeer uitgebreid en divers assortiment. Niet alleen binnen Nederland, maar ook internationaal zet VCU Store producten af bij afnemers in de visserij, scheepvaart, industrie, watersport en particulieren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij VCU Store staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en veilige maritieme operatie, van hoogwaardige gereedschappen en apparatuur tot gespecialiseerde onderdelen en accessoires. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de sector, kunnen wij je voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen.

 

Van visserij tot particulieren

Of je nu een visserman, scheepsbouwer, industrie professional of watersportliefhebber bent, bij VCU Store vind je altijd wat je zoekt. Bezoek onze nieuwe pagina en ontdek hoe wij jouw werkzaamheden makkelijker en effectiever kunnen maken met onze innovatieve en betrouwbare producten.

VCU Coatings

VCU Store beschikt over een hypermoderne verfmengmachine van Sigma PPG Marine Coatings. Vanuit onze store kunnen wij alle verfsystemen, primers etc. in gewenste kleuren maken. Ook voor nieuwbouw- en renovatieprojecten kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat.

Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina.

Benieuwd hoe wij deze coatings realiseren? Bekijk dan onderstaande video.

 

VCU Additives

Voor producent TQI uit Spanje is VCU Store de exclusieve Benelux-distributeur van hoogwaardige conserveringsmiddelen en behandelingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de visserij, kwekerijen en visverwerkende industrie

Bij VCU Store begrijpen we het belang van betrouwbare en effectieve conserveringsoplossingen in de maritieme sector. Daarom werken we nauw samen met TQI om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de beste producten op de markt. Ons assortiment omvat een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en milieuvriendelijkheid.

Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina.