Over ons

Onze missie is om u in beweging te houden. Van visserman tot offshore medewerker en van sleepbootbemanning tot industrie professional. Wij zorgen ervoor dat u uw werk succesvol en duurzaam kunt uitvoeren.

Vanuit ons hoofdkwartier op Urk beleveren, bouwen en onderhouden wij schepen, op locaties door heel Europa, sinds 1922.

Ruim 100 jaar ervaring

Steunend op ruim 100 jaar ervaring, zijn wij toegewijd aan onze missie. De geschiedenis van de Visserijcoöperatie Urk is een boeiend verhaal dat begint in mei 1922. Deze coöperatie ontstond als een antwoord op de uitdagingen waarmee vissers werden geconfronteerd, vastgelegd in havens als gevolg van ongunstig weer op zee.

Innovatie gedreven door samenwerking

Als coöperatie gaan wij innovatief te werk, waardoor onze leden, partners en klanten gebruik kunnen maken van ongeëvenaarde service (maritieme) kennis en betrouwbaarheid. VCU beschikt over drie moderne bedrijfspanden op Urk. Het moderne wagenpark bestaat uit servicebussen en kraanwagens. Deze worden ingezet om leveringen en  reparaties op locatie, snel te kunnen uitvoeren. Ons werkgebied betreft voornamelijk West- Europa.

Missie, visie en waarden

Ons doel is om u in beweging te houden. Van visserman tot offshore medewerker en van sleepbootbemanning tot industrie professional. Wij zorgen ervoor dat u uw werk succesvol en duurzaam kunt uitvoeren.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Stuur een bericht of bel ons.

Contact