Het leveren van smeermiddelen en vetten is al sinds jaar en dag een kunst die door VCU verstaan wordt. Motorolie, hydrauliekolie, tandwielkastolie, schroefasvet is zo een greep uit de vele soorten die geleverd worden. VCU kan in principe van elk merk leveren maar is specialist in de merken Gulf, Mobil, Shell, Total, Kroon en Kuwait. Ten aanzien van deze merken heeft VCU ook de beschikking over een ondersteunend apparaat dat adviezen kan verstrekken, maar dat ook zorgt voor het analyseren van smeeroliemonsters en alles wat daar om heen hangt.
De smeerolie kan in alle soorten en maten geleverd worden van klein naar groot. Busjes, drummen, vaten of bulk is geen probleem.

In de standaard visserijhavens kan zelfs het verpompen van vaten smeerolie in de schepen door VCU geregeld worden doordat er gunstige pompafspraken zijn met gerenommeerde bunkerbedrijven die ook de gasolie voor VCU verpompen.
De smeerolie wordt hoofdzakelijk op bestelling geleverd aan alle soorten afnemers waarbij er heel snel geschakeld kan worden. Op iedere plek in Nederland kan in principe geleverd worden. Alles wordt gecoördineerd vanuit ons pand te Urk. In dit pand wordt ook een kleine grijpvoorraad aangehouden. Zowel visserijbedrijven als ook binnenvaartbedrijven profiteren hier regelmatig van.

Voor meer informatie of het vrijblijvend opvragen van gasolie prijzen, kunt u contact met ons opnemen.

Direct bestellen

Bestel hier uw smeermiddelen